Om meg

Susanne Kaluza (32)  er ansatt i Egmont Publishing som redaktør for landets største foreldrenettsted Foreldre.no . Jeg har også redaktøransvar for landets største foreldreforum, Barnimagen.com og DinBaby, samt andre digitale tjenester og app-er Egmont utvikler for foreldre.

I tillegg er jeg forfatter av tre bøker rettet mot foreldre: Antologien “Mammarådet – 16 bloggere om livet som mor i dag” (Aschehoug 2014).  ”Juksekokeboka” (Forlaget Press 2013) fylt med enkle, kjappe hverdagsmiddager, og ”I boks –den lille matpakkeboka”  (Forlaget Press 2012) som kapret førsteplassen på den offisielle norske bestselgerlista.

Jeg har også utviklet mitt eget grove, omega3-berikede familiebrød “Susanne Kaluzas Niste!” som er i salg i Ica og Rimi butikker over hele landet, og laget den sammenleggbare Kaluzaboksen som selges på Rimi. Matboksen er Rimis mest solgte non-food-item noensinne, og er i Rimis faste sortiment. Er du på jakt etter boksen ta kontakt med din lokale Rimibutikk, så vil de kunne bestille den for deg.

Ved siden av holder jeg foredrag og engasjerer meg i samfunnsdebatten.

Mine to lidenskaper er Cecilie Melli-kjoler (tjue pluss and counting) og mat. Jeg elsker å spise mat, lese om mat, lage mat og var i mange år matskribent i Dagbladet, der jeg jobbet som journalist -blant annet i Magasinet -i 10 år. Å, ja, også har jeg rukket å gifte meg og få tre barn. Ett av dem heldigvis rødhåret.

Du når meg på susanne.kaluza(at)egmonthm.no (For tiden er jeg imidlertid i fødselspermisjon, og vil bare sjekke mail sporadisk.)

Jeg skriver ikke sponsede innlegg -hverken for penger eller gratis produkter- men ønsker du mer informasjon om annonsering på bloggen kontakt salgssjef Stian Høidahl i Egmont Publishing på stian.hoidahl(at)egmonthm.no

Hvis du lurte: etternavnet har jeg fra min tyske far, betyr sølepytt på polsk og uttales KaluTsa. Foto: Kristine Nyborg.

 

5 kommentarer on Om meg

 1. Trude Lorentzen
  04/03/2012 at 4:54 pm (2 years ago)

  Hei du energibunt og fyrverkeri!

  Bloggen din bobler – ikke uventet – over av alt godt. Noter deg en leser (minst) i Tåsen hageby, som i helgen har fulgt 50% av tipsene dine og lært barna at fisk er gøy hos Andreas.

  Trudelutt

  Reply
 2. Christine
  02/08/2012 at 1:00 pm (2 years ago)

  Hei Susanne, gratulerer med fin blogg! Vil gjerne invitere deg som er engasjert småbarnsmamma, til et interessant seminar om bærekraftig klesproduksjon, som Katvig-gründer Vigga, skal holde i Oslo den 14. august. Etterpå blir det 1 års jubileums feiring av Velbevare. Det er en konseptbutikk med fokus på bærekraftig produksjon for mennesker og miljø:-) Vi har klær til barn og voksne samt leker og småinteriør. Legg gjerne ut invitasjonen på bloggen din også, om det kan være av interesse for andre. http://velbevare.no/nyheter/

  Reply
  • susannekaluza
   02/08/2012 at 2:40 pm (2 years ago)

   Hei Christine, tusen takk for hyggelig invitasjon! Det hadde vært gøy å fått til å komme, men er så mye som skjer med boklansering akkurat i de dager, så ikke sikker på om jeg er ledig. Høres ut som en spennende kveld da! Har lest intervjuer med Katvig gründeren før og hun virker som en veldig inspirerende dame!

   Reply
 3. Christine
  03/08/2012 at 4:35 pm (2 years ago)

  Hei Susanne, forstår godt at du har det travelt da! Se hva du får til, det er fremdeles noen plasser igjen. Ja, gleder meg veldig til å møte Vigga selv og høre mer om alt det bra hun gjør for en mer bærekraftig klesproduksjon. Slike dyktige gründere trenger vi! Lykke til med boklansering og kanskje vi sees.

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Om meg

 1. [...] lovely Susanne Kaluza has put together an absolutely gorgeous book She was kind enough to send it to me, and I’ve [...]

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *