Shoppingtips: Morsomme gaver av barnetegninger

I barnehagen til barna mine har alle ungene sin egen skuff der de legger dagens kunstverk. Glemmer jeg å titte innom datteren min sin bamsemerkede skuff en dag renner den bokstavelig talt over av nye tegninger og malerier den neste.

Men hva skal man egentlig gjøre med all denne barnekunsten? Jeg har tidligere innrømmet at jeg i blant kaster noe av dorullnissene og fargeleggingsarkene barna mine produserer opp. *Bare minn meg på å slette dette innlegget før datteren min lærer seg å lese.*

Likevel er det ikke til å komme bort fra at noe av det de lager er ganske fint. Selv er jeg svak for familietegninger. Og jeg liker tegninger der du kan se at barna virkelig har satt seg ned og gitt fantasien fritt spillerom. Hva gjør man med dem?

Etsy vet råd. Dette nettstedet for håndlagde ting har plenty av morsomme gaveideer som tar barnas kunstverk på alvor. Her er mine favoritter:

Kosebamse etter egen design Her er det bare å velge den stilen og prisen som passer best. En dukke som hodefotingen over her som inneholder flere elementer koster 440 inkludert shipping til Norge og lages altså etter en tegning du selv tar bilde av og mailer syersken. En enkelt dukke som monsteret gutten holder under her koster 265 kroner inkludert shipping.

Tekst og bilde på sølvarmbånd. En gaveide til bestemor eller noen andre som fyller rundt år? Armbåndet der barnas egen tekst og bilde ingraveres får du for 825 inkludert frakt.

En liten, men søt idé til barnerommet er denne barnetegning brodert og applikert i en stofframme. Prisen her ligger på 250 kroner inkludert frakt

 

Et annet rimelig alternativ er dette kjedet der barnetegningen krympes og settes inni. Det koster knappe 130 kroner å få laget og sendt til Norge.

Jeg er svak for heklede leker. (Kan ha noe med å gjøre at jeg overhodet ikke kan hekle selv) For 350 kroner får barna sin egen heklede venn hjem i posten.

Eller hva med en one-of-a-kind pute som barna får tegne selv? En slik ligger på 530 kroner å få designet, laget og fraktet til Norge.

Sist men ikke minst falt jeg for denne idéen til farsdag eller en annen spesiell anledning: Mansjettknapper i sølv med barnetegningen gravert inn. De er litt dyre til 2500 kroner, men da er det i det minste fri frakt.

Sparer du på alle barnetegninger? Og har du noen tips til hva man kan gjøre med all kunsten barna produserer opp?

Del…Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest


17 Comments on Shoppingtips: Morsomme gaver av barnetegninger

 1. Kathryne
  May 29, 2013 at 11:25 am (3 years ago)

  Hei
  Just seen your article on jewellery with childrens own drawings. Just wanted to let you know that I make personalised jewellery here in Norway with childrens drawings, writing, hand and foot prints. Check out my website: http://www.littlewonders.no for information.

  Reply
  • Susanne Kaluza
   May 29, 2013 at 12:52 pm (3 years ago)

   Wow! They are so beautiful! Tanks for letting me know. You are really talented 😀

   Reply
 2. hanne
  May 29, 2013 at 12:41 pm (3 years ago)

  du fine kvinne,
  dette er noe annet, men jeg ville bare si at jeg syntes den barnoglykke-artikkelen din i dagbladet var så fantastisk. jeg følte meg faktisk mer lykkelig etter å ha lest den, fordi det er deilig å lese at man ikke er alene om å kjenne på slitet og antilykkeligheten — midt i hverdagslykkeøyeblikka!
  takk*

  Reply
  • Susanne Kaluza
   May 29, 2013 at 12:53 pm (3 years ago)

   Næh, er det sant? Så utrolig hyggelig å høre! Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en så koselig tilbakemelding. Glad du fant noe nytte i det jeg skrev 🙂 Mange klemmer fra Susanne

   Reply
 3. fAveritte creations
  May 29, 2013 at 2:22 pm (3 years ago)

  Susanne,

  Thank you so much for featuring my custom children’s drawings into a custom plush 🙂 I love all of the other handmade finds you wrote about also…I am off to share this post on my facebook page.

  Amy Averitte
  faveritte creations

  Reply
  • Susanne Kaluza
   June 3, 2013 at 9:16 am (3 years ago)

   Oh, that is so nice to hear! Your stuff is amazing, Amy!

   All the best,
   Susanne

   Reply
 4. Tara Sofie
  May 29, 2013 at 8:03 pm (3 years ago)

  Så mange fine bilder 🙂

  Reply
  • Susanne Kaluza
   June 3, 2013 at 9:16 am (3 years ago)

   Ja, var de ikke fine? 🙂

   Reply
 5. Hege (artigforkidsa)
  May 29, 2013 at 11:04 pm (3 years ago)

  Såå utrolig stilig, sånne “bamser” vil jeg ha, designet av mine egne barn, så kult!!
  Jeg henger opp barnekunsten overalt, både tegninger og perler. Jeg er faktisk en av de som syns det blir utrolig kult med alle fargene, særlig hvis det er rammet inn 😀
  Men det produseres mye fra fire små, så ikke alt kan spares på nei… Digitalt kan det derimot spares “for alltid”, jeg tar bilder av tegningene og har de på macen 🙂

  Reply
  • Susanne Kaluza
   June 3, 2013 at 9:30 am (3 years ago)

   Det er lurt! Det driver jeg også med. Kjempekoselig å ha bilde av barnetegninger å lime inn i album eller fotobøker!

   Reply
 6. Sandra
  May 30, 2013 at 8:40 am (3 years ago)

  Jeg pleier å lage til/fra lapper til gaver fra dattern min sine tegninger. Jeg klipper de i passende størrelser og skriver enten direkte på de små lappene, eller så applikerer jeg de på farget kartongark. Gjør det samme for å lage enkle bursdagskort også. Eneste jeg trenger er en saks og litt dobbeltsidig teip 🙂
  Jeg finnes ikke kreativ, men ble nesten litt “lei” av å ha så mange krussedulltegninger hjemme, at jeg tenkte noe måtte vel disse kunne brukes til. Genialt for kjappe bursdagskort eller til/fralapper med en personlig vri.

  Reply
  • Susanne Kaluza
   June 3, 2013 at 9:31 am (3 years ago)

   Så lurt! Den idéen skal jeg jommen adoptere. Tusen takk for strålende tip! Mange klemmer fra Susanne

   Reply
 7. Carina
  May 30, 2013 at 9:20 am (3 years ago)

  Åh, den kjedeideen var nydelig! Vi sparer på alt, enn så lenge, hehe. Som Sandra over her lager vi bursdagskort av tegningene Mini lager hjemme. Det går jo like fort som å skrive på vanlige kort.

  Reply
  • Susanne Kaluza
   June 3, 2013 at 9:40 am (3 years ago)

   Ja, jeg ønsker meg sånt kjede altså! Jammen bra det ikke er lenge igjen til jeg har bursdag. Mulig jeg må sende et lite hint til min kjære, hehe 😉

   Reply
 8. Lei @ Pofuff
  June 3, 2013 at 10:06 am (3 years ago)

  Thank you very much for featuring our one-of-a-kind stuffed toy based on children’s drawings in this very inspiring post. We can all do so much to preserve our kids’ artworks and immortalize memories of them as children.

  As part of this feature, we would love to offer your readers $10 off on the price of the toy itself, making it $39 for your readers when they mention “suzenne kaluza” on the comments upon checkout. 🙂

  Our shop link is: http://www.etsy.com/shop/Pofuff

  Reply
 9. Ingunn
  June 4, 2013 at 9:48 am (3 years ago)

  Jeg pleier å laminere tegningene til barna mine, da har de mye lengre levetid og barna kan holde på med de uten at de blir ødelagte. Lett å sortere og gulner ikke.

  Reply
 10. Molly
  June 24, 2013 at 12:16 pm (3 years ago)

  hei kan jeg også får send in tegninge også?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *